Siirry suoraan sisältöön

Kuka minä olen?

Olen Jenna…

Tärkeimpänä kaikista olen äiti 1-vuotiaalle tyttärelle (ja 2-vuotiaalle kleiniurokselle). Intohimo yrittäjyyteen alkoi perhevapaan aikana v. 2021. Silloin oma arvomaailma koki äitiyden myötä luonnollisen täyskäännöksen. Ajanjakso kotona lapsen kanssa oli ennen kaikkea merkityksellinen tutustumismatka omaan itseen ja osaamiseen. Samalla kun nautin ajasta vauvan kanssa, löysin myös sisäisen rohkeuden heittäytyä mukaan uusiin juttuihin.

Opiskelin vanhempainvapaan aikana modernia myyntiä ja markkinointia. Perehdyin samalla somevaikuttamiseen. Sitä kautta tutustuin syvemmin myös kirjoittamiseen (tarinalliseen ja myyvään copyyn) ja lopulta aloin yhdistellä oppeja keskenään. Oma henkilöbrändini onkin lähtenyt rakentumaan tarinallisten arjen sattumusten ja oivallusten ympärille ja niitähän tosiaan lapsen kanssa riittää.

Kokonaisuudessaan työelämä on kuljettanut minua asiakaspalvelullisissa, myynnillisissä ja sisällöntuotannollisissa tehtävissä yli 8 vuoden ajan. Päivääkään en vaihtaisi pois, koska paljon on matkan varrella opittu ja tehty myös virheitä. Uskon, että ilman monipuolista ja -alaista työkokemusta, en olisi nyt tässä pisteessä: rohkeana yrittäjänä intohimoni parissa. Matka on siis ollut pitkä, mutta viimein vuoden 2022 loppupuolella hyppäsin sivutoimisesti syvemmälle digibisneksen maailmaan ja aloin hyödyntää oppimiani sisällöntuotanto- ja copywriting-metodeja laajemmin.

Päätyönäni toimin nykyään lentopalloseura Akaa-Volleyn markkinointi-, myynti- ja somepäällikkönä. Samalla autan Jenna K Digital -toiminimen alla pienyrittäjiä tuottamaan sujuvaa somea ja mutkattomia myyntitekstejä. Motto, jonka mukaan itse elän, kuuluu: ”Älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi”. Onko tänä vuonna sinunkin aika ottaa askeleet omia unelmiasi kohti?

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja laitetaan yhdessä somesisältösi sujuviksi ja myyntitekstit mutkattomiksi!

Terkuin, Jenna

Seuraa somessa: